Home » Behandelingen » Ayurvedische behandelingen

Ayurvedische behandelingen

Onze Ayurvedische behandelingen zijn gebaseerd op de eeuwenoude leer van Ayurveda; de kennis over een lang leven. Onderstaande behandelingen ondersteunen het lichaam om in balans te komen of in balans te blijven. De meeste mensen ervaren ze als weldadig met als resultaat dat ze een energie-boost geven.

  • Ayurvedische massage: deze massage beïnvloedt de energiekanalen in je lichaam. Tijdens het masseren gebruiken we kruidenolie die het geneeskrachtige effect op je lichaam vergroot. De massage (30 tot 90 minuten) stimuleert de geest en ontspant het lichaam.
  • Ayurvedische klysma: deze darmreiniging weekt (hardnekkige) afvalstoffen los in je darmen en spoelt ze weg uit je lichaam. Een klysma kan een bevrijdend gevoel geven voor lichaam en geest.
  • Panchakarma ofwel Ayurvedische reinigingskuur: dit is een intensieve detox behandeling. Het programma duurt meerdere dagen en kan als zeer intensief ervaren worden. We stellen een persoonlijk programma voor je samen, waarbij we focussen op voeding, een strakke leefstijl (bewegen en slaapritme), massages en klysma’s. Dit is een programma van meerdere dagen dat intensief kan zijn.

Heb je vragen over deze Ayurveda behandelingen of wil je een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op.