Home » Veelgestelde vragen » Worden mijn behandelingen vergoed?

Worden mijn behandelingen vergoed?

De Ayurvedische en Orthomoleculaire geneeskunde worden door de zorgverzekeraar niet erkend. Zij gebruiken de term ‘alternatieve geneeswijzen’. Een term die wat ons betreft niet geheel de lading dekt van wat wij bieden, maar het is belangrijk om dit te weten. Wij geven de voorkeur aan de term ‘Integrale Geneeskunde’.

Indien je aanvullend verzekerd bent en ‘alternatieve geneeswijzen’ in je zorgpakket zit, dan worden onze behandelingen meestal deels vergoed. Dit heeft te maken met het krachtenspel tussen de reguliere geneeskunde en de integrale geneeskunde, maar het doet verder niets af aan de kwaliteit die je van ons gewend bent en onze certificering.

Controleer je polis of bel met je verzekeraar om te zien welke behandelingen wel of niet vergoed worden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Onze behandelaars beschikken over de juiste registraties, zodat je bij een aanvullende polis voor deze vergoedingen in aanmerking komt.

Natuurlijk helpen we je graag met eventuele vragen over de vergoeding van onze behandelingen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.